Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan de cursus.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de cursus op haar site Gezondziekenik

108 gedachten over “Reacties

 1. Mary

  Wow, wat een bijzondere dag. Ik heb heel veel inzichten gekregen in het hoe en waarom een lichaam reageert op bijv bepaalde voeding en op stress, Wij waren al bezig met voeding thuis, maar we gaan het zeker anders doen….vanaf vandaag! Ik ben er ook heilig van overtuigd dat ziektes buiten de deur gewerkt kunnen worden, zonder arts! Dat wij het zelf kunnen! En dat iedereen het eigenlijk kan.
  Birgit brengt het op een enorm leuke en fijne manier, heel enthousiast. De dag is om gevlogen. De stof is zeer duidelijk en goed te volgen en ze heeft een goede dosis humor en met veel enthousiasme vertelt ze haar verhaal.
  Dit is een cursus die eigenlijk iedereen zou moeten volgen. En vooral ook (huis)artsen, zodat zij dit verhaal ook duidelijk op het netvlies hebben en iedereen meer bewust is van hoe je gezond(er) kunt leven.
  Dank je wel, Birgit !!!! Ik heb enorm veel van je geleerd vandaag en ik ben heel gemotiveerd om ervoor te gaan.

 2. Marieke van Leijen

  Van te voren zag ik op tegen de lengte van de dag. Een hele dag van 10 tot 5 leek me erg lang. Maar zelfs na de lunchpauze, waar ik normaal altijd een dip heb, bleef het interessant. Ik denk dat deze dag echt voor elk wat wils heeft. Wat ik niet kon opnemen heb ik laten ligen en kan ik nakijken in de sheets die je na afloop krijgt toegestuurd. De hele dag bevat een schat aan informatie die met elkaar samenhangt en op heel veel gebieden in je leven mogelijkheden geeft tot het verbeteren van je gezondheid. Dat betekent dat iedereen meerdere dingen zal kunnen gaan toepassen waardoor je er altijd veel aan hebt. Ik kan het echt iedereen aanraden zich in al deze aspecten van gezondheid te gaan verdiepen en daarvoor geeft deze cursus een enorme boost aan inspiratie. Het is licht, zonder oordeel en enorm leerzaam. Dank je wel Birgit!

 3. Norien Hulsebosch

  Het was voor mij een bewustwording van alles wat er gebeurt in je lijf o.a. met je immuunsysteem en als je stress hebt. Ik vond het heel leerzaam en ga er gelijk actief mee aan de gang. Ik vond dat Birgit op een speelse manier en zeer beeldend de cursus heeft gegeven. Ook de samenhang van de verschillende onderwerpen werd zeer goed weer gegeven. Ik ben super tevreden en ik kan het iedereen aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.