Korte bijeenkomst “Sterkere Stadsmuren”

Tijdens de korte bijeenkomst “Sterkere Stadsmuren” krijg je praktische tips voor elke dag om snel je afweersysteem te versterken, wat met het huidige coronavirus extra belangrijk lijkt te zijn.

Kunnen we iets doen om de kans op problemen door corona en volgende (virus)infecties te verkleinen of trekken we ons maar beter terug in afwachting van veiligere tijden? Tijdens deze bijeenkomst komen we er achter dat we gelukkig veel meer touwtjes in handen hebben dan we wellicht eerder dachten.

In vogelvlucht komt de werking van het afweersysteem aan bod en worden tips gegeven ter versterking van “je stadsmuren” om direct zelf mee aan de slag te gaan.

De eerste tip: zorg dat je veel buiten bent! Deze bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur en vindt dus buiten plaats, in kleine groepjes, zodat eenieder afstand kan houden. Iedereen is welkom, aanmelden kan door een mail te te sturen naar info@praktijksalutogenese.nl met je naam of de namen van de mensen die deel willen nemen en voor welke bijeenkomst je wilt aanmelden.

Na afloop van de bijeenkomst is er de mogelijkheid middels een donatie je waardering te laten blijken.

De bijeenkomst “Sterkere Stadsmuren” staat momenteel gepland op de volgende dagen:
– maandag 29 juni van 10:00 tot 12:00 uur (Maastricht, Natuurtuinen Jekerdal)
– dinsdag 30 juni van 18:30 tot 20:30 uur (Maastricht, Natuurtuinen Jekerdal)
– woensdag 8 juli van 10:00 tot 12:30 uur (Odiliapeel, adres volgt na aanmelding)
– woensdag 8 juli van 13:30 tot 16:00 uur (Odiliapeel, adres volgt na aanmelding)