Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan de cursus.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de cursus op haar site Gezondziekenik

130 gedachten over “Reacties

 1. Hetty

  Wat een dag vandaag, Birgit brengt erg goed over hoe ons systeem werkt, met een link ver terug naar onze voorouders en onze levensstijl toen. Een verademing mag ik wel zeggen en het heeft me nog meer geinspireerd en ik ga velen aanraden om naar deze cursus te gaan en waarschijnlijk met mij. Dank Birgit voor jou enthousiasme, metamoforen en de brownys niet te vergeten 🙂
  Hartegroet Hetty

 2. Nicolette Verheem

  Ik ben zelf Health coach en genoot van de heldere verdieping met een bijzondere kijk op gezondheid, preventie, oorzaken van gezondheid.
  Brigitte is een top trainer! Het is moeilijk je niet te laten inspireren door haar!

 3. Suus

  Het is alweer een week geleden dat ik de eendaagse cursus Saluto Genese volgde. Maar nog steeds als ik er aan terug denk, komt er een hele dikke glimlach op m’n gezicht. Want wát een bijzondere dag… Heel veel waardevolle informatie. En Birgit bleek over aanstekelijke energie en enthousiasme te beschikken. Ik heb genoten. En het raakte me ook; na ruim een jaar zoeken en bij vele artsen te zijn langs geweest heb ik nu eindelijk het gevoel welke richting ik op kan gaan. Vol vertrouwen, nieuwsgierigheid en enthousiasme ga ik verder. Ik heb er zelfs zin in:)
  Ook de ruimte in De Bilt waar deze dag werd gegeven, was heel fijn. Mooie plek, liefdevol ingericht, prachtige teksten op de muur, en heb het idee dat hier heel bijzondere activiteiten plaatsvinden. Het wordt iig geleid door weeer zo’n bevlogen dame 🙂 Prachtige naam ook, voor plek als deze; ‘De Beweegruimte’. Om direct vrolijk van te worden 🙂
  DANK dus voor deze bijzondere dag! Als het allemaal haalbaar is kom ik graag voor de jaartraining.

 4. Linda

  Birgit vertelt helder & duidelijk, zonder oordeel en met aanstekelijk plezier wat je kunt doen en laten wanneer je zelf verantwoordelijkheid wilt nemen voor je gezondheid.
  Doe jezelf een lol en investeer één dag, je gaat een stuk wijzer naar huis!

 5. Jan Verhaegh

  Fantastische cursusdag met rijkdom aan informatie.
  Het zou goed zijn alle leerlingen van middelbare scholen dit te leren
  en in ieder geval via ZIO zoveel mogelijk huisartsen in de regio bij te scholen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.