Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan de cursus.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de cursus op haar site Gezondziekenik

140 gedachten over “Reacties

 1. Suus

  Alweer een fijne cursusdag gehad. Ik ging op herhaling, want je krijgt zo veel informatie dat het fijn is om nog eens te gaan. Een dag van 10.00 – 17.00 uur die echt voorbij vliegt! Erg veel interessante informatie en handvatten gekregen. Veel vragen kunnen stellen en fijne antwoorden gekregen. Goh wat kunnen we toch veel zelf doen om niet ziek te hoeven worden en wat fijn om te snappen wat er met je lijf gebeurd als je stress hebt, zodat je wel echt goed je best gaat doen om goede voeding te eten, te bewegen en je lijfstijl aan te passen.
  Zoveel enthousiasme en energie bij Birgit gezien, dat ik graag haar adviezen op volg om net zo energiek te gaan worden.

 2. Hester Pilz

  Oma rent vandaag op blote voeten door de tuin en ze wordt er heel erg vrolijk van! Wat een helder verhaal en zeer inspirerend gebracht. Sinds ik indolente lymfeklier kanker heb ben ik op zoek naar manieren om mijn immuunsysteem gezonder te krijgen. Door deze cursus zie ik ineens allerlei mogelijkheden om het aan te pakken: voeding, beweging, stressmanagement…. en die blote voeten dus!

 3. Liesbeth Rademaker

  Inderdaad, een inspirerende dag! Het is als een weg die open is gegaan: hier kan je ook lopen!
  We zijn zo gewend aan het oplossen van ziekten, alsof het gaat om “ziekten” oplossen: dan gaat het leven weer door. Maar het gaat erom dat je leeft en geen patiënt bent. Het gaat erom dat je leeft en leert omgaan met wat je aan disbalans met je meedraagt. Die disbalans kan je oplossen of niet….Patronen veranderen.
  Dat kwam in Uden 3 nov. naar voren. Ook ik loop lekker op m’n blote voeten en smeer zuurkoolsap op m’n huid… Fijne dag was het, dank je wel, Birgit, je weet veel.

 4. Lia Mickers

  Wat een fijne, inspirerende dag in Uden.
  Veel informatie, maar geen moment verveelt om dat Birgit zo spontaan en zo ludiek die info kan brengen.
  Ik verheug me nu al op nog een, zo’n bijzondere dag.
  En intussen loop ik al dagen in en om ons huis heerlijk op blote voeten.

  Dank je wel Birgit voor deze fijne dag

 5. July Dirkse

  Super inspirerende dag in Uden gehad op 3 november 2018. Life changing! Zoveel informatie gekregen, zo vanuit allerlei ingangen, die uiteindelijk allemaal bij elkaar komen, dat ik nu begrijp ik waarom ik zo slecht slaap, waarom ik zoveel buikpijn had gehad altijd etc etc! Heel veel handvatten gekregen die werkelijk verschil kunnen gaan maken in mijn leven. Ik ben meteen begonnen met het veranderen van allerlei patronen in mijn leven en voel me er nu al goed bij. Dank je wel, Birgit, voor jouw bevlogenheid en enorme kennis van zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.