Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan de cursus.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de cursus op haar site Gezondziekenik

149 gedachten over “Reacties

 1. Jacqueline

  Op vrijdag 23 augustus heb ik een bijzondere cursusdag mogen ervaren in een heerlijke omgeving en in goed gezelschap.
  Birgit deelt op een gepassioneerde en professionele manier haar enorme kennis over (behoud) van gezondheid. Zowel wetenschappelijk onderbouwd als vanuit een bron van ervaring, illustreert ze dit aan de hand van sprekende voorbeelden.
  Kortom; in één dag veel geleerd en nieuwe inzichten gekregen, die voor iedereen direct toepasbaar zijn.
  Onze “oude vrienden” zal ik niet meer vergeten 😉
  Dankjewel Birgit!

 2. Maria

  Ik denk dat alle mensen in Peer ieder op zijn of haar eigen manier krachtig geïnspireerd werden door de dagcursus gisteren 13 juli 2019. In ieder geval is mijn zelfrespect gestegen en zal ik nog liefdevoller met mijn lichaam leren omgaan.
  De combinatie van algemene opgedane kennis, geneeskunde, wetenschap, intuïtief inzicht, praktijk- en levenservaring, humor, positiviteit en nog veel meer, maken van Birgit een topspreker en inspirator.
  Een deelnemer waar ik nog even mee sprak, miste wat spiritualiteit in het geheel maar persoonlijk zag ik net heel veel ware spiritualiteit: Iets hemels handen en voeten geven op aarde.
  Zij maakt m.i. op geheel eigen wijze van de mens opnieuw een verheven wezen!
  “Wat je aan de minste der mijnen gedaan hebt, heb je aan Mij gedaan” (Jezus van Nazareth)

  Dus aanvaard mijn diepe dank Birgit!

 3. Henriëtte Henke

  Gisteren met twee vriendinnen de cursusdag in Peer (België) bijgewoond; wat een heerlijke dag! Veel nieuwe informatie opgedaan, verrast door de diepgaande impact van evolutionaire gegevenheden die ik me niet zo realiseerde, voedsel en beweging waren al enigszins bekend, maar heel belangrijk hier toch weer informatie over te horen, bioritme en hoe alles in samenhang en bevlogen voor het voetlicht werd gebracht. Zeer inspirerend en duidelijk voor het voetlicht gebracht en in een harmonieuze prettige sfeer, waarvoor ook dank aan Hilde en mede-organisatoren. Een echte aanrader; we verspreiden de tip deze cursus bij te wonen aan vrienden en bekenden.

 4. Afke Dam

  Hallo Birgit,

  Vandaag je lezing in De Bilt bijgewoond. Inspirerend en bevlogen hoe je de onderlinge samenhang van de diverse regelsystemen in ons lichaam beschrijft. Ik had van diverse kanten wel informatie daarover gelezen of gehoord maar nu voor het eerst valen de puzzelstukjes samen.
  Bedankt!

 5. Laura Vegter

  Ik kom van de cursusdag terug met een blij, levendig gevoel. Alle handreikingen voor een natuurlijker en gezonder leven maken dat ik mij krachtiger voel om zelf keuzes te maken. Vanavond heb ik al gelijk even op blote voeten door het park gelopen!

  Veel dank voor het delen van deze oerkennis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.