Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

209 gedachten over “Reacties

 1. Pirjo

  Laatst de eendaagse workshop gevolgd in De Bilt. Een heerlijke dag op een fijne locatie en helemaal geïnspireerd naar huis gegaan. Heel mooi hoe Birgit op een duidelijke manier alle informatie kan overbrengen en je handvatten aanreikt waarmee je thuis makkelijk zelf aan de slag kunt. Dit smaakt naar meer!

 2. Erna Brok

  Wat een bijzondere dag, theorie over (epi)genetica, evolutie, stess , afweersysteem en je darmen. Oorzaken van gezondheid, de weg terug naar gezondheid. Door een klip en klaar heldere, duidelijk, begrijpbare uitleg en de link naar de praktijk , werd ik volledig meegenomen.
  Wat een kunde Birgit, om mij zo makkelijk bij de les te houden, met jouw relikwieën en de samenvattingen tussendoor alsook jouw persoonlijke intrigerende inbreng!!!
  En het belangrijkste, wat heeft dit mij geweldige, ingrijpende inzichten gegeven. Wat een openbaring hoe alles wat ik hoorde, als een duidelijk plaatje ineens voor mij lag. Een complete bewustwording van ‘gezond leven’, met praktische tips.
  Ik heb vele studiepunten moeten halen…… dit is de beste die ik ooit gevolgd heb, Echt waar.

 3. Lizette Martens

  Gisteren een heel leerzame en inspirerende dag gevolgd.
  Dankjewel Birgit
  Groetjes Lizette

 4. Pascalle

  Ik heb genoten van deze leerzame en interessante dag. Birgit legde op een eenvoudige en heldere wijze uit de relatie tussen gezondheid en leefstijlfactoren. Voor Iedereen die zuinig wil zijn op het lichaam, is dit een echte aanrader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.