Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan de cursus.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de cursus op haar site Gezondziekenik

149 gedachten over “Reacties

 1. Femke

  Superenthousiast geworden van je cursus. Eenvoudig uitgelegd wat iedereen zou moeten weten, maar wat bij velen toch een Eye-opener is en je kunt er meteen mee aan de slag. Ook de manier waarop je het bracht was van begin tot eind boeiend, humorvol en inspirerend. Ik had deze cursus niet willen missen. Ik ga hem zeker aanbevelen bij o.a. collega-huisartsen! Eigenlijk vind ik dat deze hele dag in het curriculum moet. Birgit, ga zo door en tot snel! Dankjewel!

 2. José Walraven

  Het was een geweldige dag met een bijzondere en mooie sfeer in de Natuurtuinen Jekerdal in Maastricht.
  Heb de hele dag geboeid geluisterd naar een uitleg die mij zeker inspiratie en enthousiasme heeft gebracht en ik heb vooral dingen meegenomen waarvan ik dacht daar kan ik iets mee. Ik ben zo enthousiast over deze cursus dat ik mijn enthousiasme zeker zal uitdragen naar vrienden, kennissen, familie en iedereen die het wil horen.
  Hartelijk dank voor de duidelijke en speelse uitleg over gezondheid en het leven. Ik herkende heel wat dingen.
  In januari kom ik beslist nog een keertje bij De Gedeelde Wereld en zullen er mensen met mij meekomen.
  Groetjes José

 3. Angelo Schobbe

  De eendaagse cursus is een stimulans voor je bewustzijn! Terug in wezen naar je oorspronkelijke (gezonde) zelf. Inspirerend en waardevol hoe je je praktijkervaring deelt.

  Hartelijk dank!

 4. Marieke Oppers

  Jaaaa dit bedoel ik, dacht ik de hele tijd tijdens jou lezing. Zo fijn om dit verhaal zo goed uitgelegd te krijgen, het is volgens mij zo logisch, ik ben helemaal enthousiast en geïnspireerd geraakt. Ook al is het niet makkelijk om alles te integreren… Super hoe je deze kennis de wereld in helpt 🙂 dankjewel! En tot een volgende keer, zeker weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.