Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

239 gedachten over “Reacties

 1. alice

  Ik heb een fantastische dag meegemaakt. Ik heb in één dag tijd nog nooit zoveel geleerd, begrepen en onthouden van de werking van ons stress/immuunsysteem dankzij de rijke metaforen die Birgit gebruikt bij haar uitleg. Sterke stadsmuren, slimme ridders, wilde honden, evolutionaire vrienden en onbekenden… ik vergeet ze niet meer en het lijkt me goed dat zoveel mogelijk mensen hier meer van gaan weten.
  Het regelmatig ‘uitzoomen’ op het grotere plaatje wat Brigit steeds weer doet maakt heel duidelijk hoe we er als mensheid voor staan. Iedereen zal dit zelf kunnen vertalen naar de eigen situatie.

 2. Margo

  Inspirerend en enthousiast neemt Birgit je mee in haar bevlogenheid. En ze heeft gelijk, het zijn kleine stapjes die je kan maken om meer levensenergie te ervaren. Dank je Birgit!

 3. Anneke boons

  Beste Birgit
  Dat gevoel van blijdschap, lichtheid en zelf aan de touwtjes trekken gaf me vleugels. Wat een bevlogenheid om de goeie dingen aan te raken. Ik ben dankbaar. Jij gooit een steen in het water…het wordt beter. Groet Anneke

 4. Simone

  Ik heb een super inspirerende dag gehad. Dank je wel Birgit! Ik ben zo enthousiast dat ik ook aan de jaartraining mee ga doe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.