Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

188 gedachten over “Reacties

 1. Monique

  Ik heb echt een superdag gehad. En veel geleerd. Veel dingen over gezonde/ongezonde leefstijl wist ik al wel, maar kregen een gedegen achtergrond. Precies eigenlijk waar ik naar op zoek was. Birgit vertelt het op een leuke, onderhoudende en begrijpelijke manier. De dag vloog echt voorbij. De met dadel gezoete brownie was ook echt heerlijk! De hele dag vind ik een aanrader!

 2. José Walraven

  Ja hoor het was voor mij wederom een inspirerende dag en ik zal zeker dit enthousiasme doorgeven aan iedereen die het wil horen. Zelf heb ik gebruik gemaakt van de tip die een cursus eerder werd gegeven om vroeg in de ochtend op te staan, me aan te kleden en dan naar buiten. Vanaf het begin van het uitbreken van Corona met ik hiermee gestart en ben iedere morgen gaan lopen en bouwde al snel een goede conditie op en soms liep ik 2x per dag. Tevens genoten van de rust en het ontdekken van mooie plekjes in de natuur en luisteren naar de stilte maar ook luisteren naar de vogeltjes die heerlijk waren aan kwetteren en fluiten. Ik werd er helemaal vrolijk van. Heb sindsdien ook geen lift meer genomen maar ging met de trap naar de eerste verdieping. Tegen een uur of 11 ging ik lekker ontbijten en merkte al vrij snel dat ik per dag eigenlijk maar 2 maaltijden nodig had. Ben ook koolhydraatarm gaan koken en ben 4 kilo afgevallen en mijn diabetici 2 was flink gedaald. Bedankt voor de goeie tip en ik ga er nog steeds mee door.

 3. Jeanne

  Beste Birgit,
  Je bent een fantastische spreker cq docent. Ik vond het ontzettend interessant. Ook voor een “ leek” was de stof die je doornam zeer goed te begrijpen. Ik ga proberen wat aanpassingen te doen om “gezonder” door het leven te gaan. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.