Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

280 gedachten over “Reacties

 1. Claudia

  Wilde je nog complimenteren over afgelopen maandag ,
  Wat heb je dat mooi en zorgvuldig gedaan. Hele veilige sfeer gecreëerd en mooi opgebouwd.
  Je bent een kanjer.“

  “Ik vind het mooie bij jou, Brigitte dat jij de cursusdag op een hele natuurlijke manier weet over te brengen. Kwam op jouw cursusdag energie vol thuis.
  Bewonder je stijl, warmte en puurheid zoals jij de voor de groep spreekt
  Wow, wat was het een heerlijke dag Brigitte
  Gisteren en vandaag al meteen aan de slag gegaan met wat ik van je mocht horen en leren
  Liefs Claudia

 2. Myriam

  Het was een inspirerende dag op een mooie en fijne plek. Het was fijn om onder jouw enthousiaste, kundige en heldere begeleiding meegenomen te worden in het thema ‘verlies van gezondheid’. Daarin ben ik deels bevestigd in mijn kijk op gezondheid én heb ik ook weer nieuwe inzichten opgedaan. Erg inspirerend en fijn. Een dikke dank je wel!

 3. Gerdien

  Alle (huis)artsen zouden deze dag bij Birgit moeten volgen! Birgit legt heel duidelijk uit hoe we onze gezondheid kunnen verbeteren, of eigenlijk minder kunnen verliezen. Met humor en aandacht voor een ieder in de groep. Het was een enorm inspirerende en ook gezellige dag voor mij. Ik had al veel gelezen over zogenaamde mismatches van ons lichaam met de omgeving waarin we nu leven. Maar Birgit heeft in korte tijd heel helder verteld hoe het precies zit en verbanden gelegd. Dankjewel en ga zo door Birgit!

 4. Myriam Simons

  Een aantal losse woorden die voor mij de dag goed samenvatten: goed onderbouwd, samenhangend, helder, positief verhaal, inspirerend, eigen keuzes! Het zaadje is gepland …
  Dankjewel,
  Myriam
  10 juni, Peer

 5. Petra

  Inspirerend, authentiek. Het heeft me van begin tot einde geboeid. Dit zou verplichte leerstof moeten zijn voor onze kinderen. Dank u voor je werk Birgit!

 6. Aditi

  Dankjewel Birgit,
  Voor de diep inspirerende dag, voor het leggen van al die verbanden tussen al die aspecten in ons leven die ons in balans naar Gezond Zijn brengen, voor de handvaten om aan de slag te gaan, voor de fijne afwisseling tussen opnemen en zelf ervaren op de dag zelf, en voor de inspiratie tot het nu even gaan bewegen na het schrijven van deze reactie! 🙂

 7. Eugenie van Heijningen

  Beste Birgit,

  In een woord een inspirerende dag! Toepasbaar, toegankelijk en door jou ben ik nog meer bevlogen op deze wijze/leer toe te passen en mijn omgeving te laten kennismaken.

  Hartelijk dank,
  Eugenie

 8. Jacqueline

  Auditief, Kinesthetisch en in een Visuele weergave in Jip en Janneke taal voor iedereen en laagdrempelig toegankelijk en goed benaderbaar geeft Birgit Spoorenberg kennis weg aan een breed publiek.
  Haar missie ‘het steven naar en behouden van gezondheid’ draagt ze vol overtuiging en enthousiasme uit. De uitleg is voor eenieder te begrijpen.
  Wij volgden gisteren haar eendaagse cursus in een fantastische Yoga ruimte in Boskant.
  Vanochtend heb ik voor het ontbijt ‘bewegingsoefeningen’ gedaan waarbij ik buiten adem raakte. Daarna nog enkele zaken opgezocht over PNI. Vervolgens energiek de hele dag in de tuin gewerkt en een paardenbloem puur opgegeten. Een beginnetje is nu gemaakt en dat zegt toch wat!
  Birgit, Dankjewel voor die inspirerende dag.

 9. Tedda

  Het was een bijzonder leerzame dag. Op een prima lokatie met aangename mensen. Birgit, jij bent het beste voorbeeld. Zo knap, zoals je alles besprak en verbanden legde. Ook zoals je al onze namen onthield. Fantastisch en na zo’n lange dag, zo vitaal afscheid nam. Veel succes met het uitdragen van deze super belangrijke informatie. Dank je wel en totziens.

 10. Bianca Havermans-Jansen

  Wat een heerlijke, inspirerende dag was het op Landgoed de Meerberg afgelopen vrijdag! Zoveel puzzelstukjes op zijn plaats en de puzzel verandert van vorm! Dankjewel Birgit en organisatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.