Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

275 gedachten over “Reacties

 1. Aditi

  Dankjewel Birgit,
  Voor de diep inspirerende dag, voor het leggen van al die verbanden tussen al die aspecten in ons leven die ons in balans naar Gezond Zijn brengen, voor de handvaten om aan de slag te gaan, voor de fijne afwisseling tussen opnemen en zelf ervaren op de dag zelf, en voor de inspiratie tot het nu even gaan bewegen na het schrijven van deze reactie! 🙂

 2. Eugenie van Heijningen

  Beste Birgit,

  In een woord een inspirerende dag! Toepasbaar, toegankelijk en door jou ben ik nog meer bevlogen op deze wijze/leer toe te passen en mijn omgeving te laten kennismaken.

  Hartelijk dank,
  Eugenie

 3. Jacqueline

  Auditief, Kinesthetisch en in een Visuele weergave in Jip en Janneke taal voor iedereen en laagdrempelig toegankelijk en goed benaderbaar geeft Birgit Spoorenberg kennis weg aan een breed publiek.
  Haar missie ‘het steven naar en behouden van gezondheid’ draagt ze vol overtuiging en enthousiasme uit. De uitleg is voor eenieder te begrijpen.
  Wij volgden gisteren haar eendaagse cursus in een fantastische Yoga ruimte in Boskant.
  Vanochtend heb ik voor het ontbijt ‘bewegingsoefeningen’ gedaan waarbij ik buiten adem raakte. Daarna nog enkele zaken opgezocht over PNI. Vervolgens energiek de hele dag in de tuin gewerkt en een paardenbloem puur opgegeten. Een beginnetje is nu gemaakt en dat zegt toch wat!
  Birgit, Dankjewel voor die inspirerende dag.

 4. Tedda

  Het was een bijzonder leerzame dag. Op een prima lokatie met aangename mensen. Birgit, jij bent het beste voorbeeld. Zo knap, zoals je alles besprak en verbanden legde. Ook zoals je al onze namen onthield. Fantastisch en na zo’n lange dag, zo vitaal afscheid nam. Veel succes met het uitdragen van deze super belangrijke informatie. Dank je wel en totziens.

 5. Bianca Havermans-Jansen

  Wat een heerlijke, inspirerende dag was het op Landgoed de Meerberg afgelopen vrijdag! Zoveel puzzelstukjes op zijn plaats en de puzzel verandert van vorm! Dankjewel Birgit en organisatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.