Berichten

Ons eigen ontbijtje!

Omdat me zo vaak gevraagd wordt: “wat eten júllie dan, bijvoorbeeld, als ontbijt?” deel ik hieronder het recept van de ontbijtpannenkoek die we regelmatig maken in de ochtend. Een kommetje fruit en wat nootjes erbij en de dag is begonnen! Met flink wat eiwit en vet zodat je er écht even tegen kunt.
En met een beetje geluk zit je te ontbijten in het zonnetje in de sneeuw!

Recept Ontbijtpannenkoek 
(voor ongeveer 3 personen)
Kluts drie eieren in een kom, snijd een banaan in stukjes en voeg toe, doe daar twee flinke eetlepels kokosrasp en een eetlepel amandelpasta of een paar gebakken kastanjes bij, eventueel ook een handje spinazie of wat andere groenten, en mix dit geheel met de blender even door. Snijd een appel (met schil) in partjes. Smelt wat kokosolie in een flinke bakpan, verdeel de appelpartjes in de pan en schenk hier het mengsel overheen zodat het zich goed verspreidt. Laat op laag vuur opstaan met de deksel op de pan totdat het niet meer nat is, daarna eventueel nog even zonder deksel (totaal ongeveer 10 minuten). Heerlijk met een beetje kaneel!