Cursus

Ik ben onder de indruk van de enorme impact die simpele leefstijlveranderingen kunnen hebben op het behoud van je eigen gezondheid. Enerzijds voel ik me verheugd met dit inzicht, anderzijds verwart het me dat er zoveel kennis is waar artsen nauwelijks iets over leren. Het staat me tegen dat mensen hierdoor het gevoel kunnen hebben dat hun gezondheid voor een groot deel afhankelijk is van artsen en medicatie. Ik voel een sterke behoefte om deze kennis te delen, zodat meer mensen zich krachtiger voelen en de mogelijkheid hebben om zelf meer invloed uit te oefenen op hun gezondheid.

Tijdens de ééndaagse cursus “Salutogenese, oorzaken van gezondheid” zal ik dieper ingaan op de relatie tussen gezondheid en leefstijlfactoren. Over het algemeen beginnen we de dag om 10:00 uur en eindigen we rond 17:00 uur. Voor meer informatie kijk je hier.

Vanaf 2018 geef ik ook een cursus speciaal gericht op de gezondheid van kinderen, voor opvoeders, zorgprofessionals en leerkrachten. De cursus heet “Salutogenese, gezondheid van kinderen”. Voor meer informatie kijk je hier.

Wil je deelnemen aan een cursus, kijk dan bij de agenda en meld je aan via het aanmeldformulier. Onder historie lees je waar de cursus al gegeven is en onder reacties wat de reacties van anderen zijn. Wil je zelf een cursus organiseren? Het is makkelijker dan je denkt! Misschien geef ik dan binnenkort de cursus bij jou in de buurt!


Inschrijven Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws rondom de cursus, zoals nieuwe cursus locaties, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:

    Jouw naam

    Jouw e-mailadres