Tip een ander

Mijn ervaring is dat de cursusdag deelnemers inspireert, vooral ook om zelf aan de slag te gaan met kleine of grote veranderingen in leefstijl. Het helpt hierbij enorm als er meer mensen in je directe omgeving meedoen! Via deze pagina kun je gemakkelijk de cursus bij anderen onder de aandacht brengen. Denk aan je partner, je ouders, een goede vriend of vriendin, je naaste collega, etc…

De hier ingevulde gegevens worden door ons niet bewaard, maar enkel gebruikt om deze persoon te informeren over de cursus. Hiervoor sturen wij hem of haar een e-mail. Een voorbeeld van de inhoud van deze e-mail vind je onderaan deze pagina.
Breng de cursus gerust bij meerdere mensen onder de aandacht, maar graag wel één persoon per keer.


  Voorbeeld van de e-mail die we naar deze persoon sturen.

  Onderwerp e-mail:
  tipt jou graag over de cursus Salutogenese – Oorzaken van gezondheid

  Inhoud e-mail:
  Dag ,

  … (bv. zelf onlangs aan een cursus meegedaan) wil graag de gratis ééndaagse cursus Salutogenese – Oorzaken van Gezondheid bij jou onder de aandacht brengen.

  Persoonlijk bericht van …: “…”

  Doe je ook mee met een cursusdag? Immers, kleine en grote dingen veranderen aan je leefstijl is veel leuker en effectiever als je het samen doet!

  De cursus “Salutogenese, oorzaken van gezondheid” richt zich op het stimuleren van gezondheid. Als arts ga ik tijdens de cursus dieper in op de vragen:
  – Hoe zorg je voor behoud van gezondheid?
  – Kun je bij jezelf herkennen dat je je gezondheid aan het verliezen bent en kun je dan nog bijsturen?

  Naast het verstrekken van beknopte informatie over de werking van het lichaam, is het mijn intentie je naar huis te laten gaan met een hoofd vol inspiraties om direct zelf mee aan de slag te gaan!

  Over het algemeen beginnen we de dag om 10:00 uur en eindigen we rond 17:00 uur. De cursus is gratis toegankelijk, na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om middels een donatie je waardering te laten blijken, mede afhankelijk van je draagkracht en wat de cursus je waard is geweest.

  Voor meer informatie over de cursus, een overzicht van alle cursusdata en -locaties en om je aan te melden verwijs ik je graag naar de website www.cursussalutogenese.nl

  Hartelijke groet en hopelijk tot ziens tijdens één van de cursusdagen,

  Birgit Spoorenberg
  Arts evolutionaire geneeskunde en voormalig huisarts