Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

184 thoughts on “Reacties

 1. Rob de Groot

  Wat een mooie dag was het in De Bilt alweer anderhalve week geleden. Niet alleen nuttige informatie over gezondheid maar vooral zeer inspirerende en heldere uitleg van Birgit.

  Eigenlijk een must in het onderwijs zou ik zeggen.

  Na de dag gingen Anneloes en ik er automatisch mee aan de slag. Blote voeten in het bos, s avonds na 21 uur een tandje lager, telefoon ver van ons bed, …

  Vraagt om meer want vindt het zelf ook zeer interessant. Wie weet de jaartraining doen!

  hartelijk dank Birgit en iedereen die meehielp met organiseren.

 2. Anna Kallenberg

  Hoi Birgit,
  Mijn complimenten over je presentatie. Het bleef heel boeiend en levendig tot het eind toe. Ook de opdrachtjes hielden de aandacht er bij. Mooie reis door de geschiedenis van de mensheid, waardoor bij mij ook steeds meer puzzels op hun plek vallen. Jouw idee van ‘oude vrienden’ vind ik echt een vondst.
  Een dingetje wil ik je toch even zeggen: de plaatjes van de oermensen waren bijna allemaal mannen. En dat klopt niet! De jager-verzamelaars waren vrouwen en vrouwen waren ook degenen die de landbouw hebben ontwikkeld. Vrouwen zijn de ‘species’. Als je plaatjes zou hebben die aan dit beeld voldoen zou het voor mij nog beter zijn geweest.
  En ook vroeg ik me af waarom ik geen zoogdier zou moeten eten. Onze voorouders aten toch ook mammoeten en herten enzo?
  Voor de rest: geweldig. Ga zo door. Hartelijke groet, Anna.

 3. Jan Damminga

  Vorige week lezing van Brigit in Lent.

  Erg leerzaam,Voeding-bewegen- Wim Hofs the ice man. 30 minuten zitten dan weer bewegen.Zitten is het nieuwe roken. Snelweg verbinding hersenen/darmen, afweersysteem enz.

 4. Hilke Huysinga

  Vorige week een zeer interessante en inspirerende dag beleefd in Heeze. Birgit heeft 35 deelnemers meegenomen op reis. Een reis door ons lichaam en een reis naar onze oorspronkelijke oer voorouders. Door ons tijdens een zeer beeldend verhaal mee te nemen in hoe het lichaam werkt en wat we zelf eraan kunnen doen om de weg naar een gezonder lichaam te vinden, heeft ze weer een groep mensen alert gemaakt op wat leefstijl met je doet. We hebben zelf een actieve rol te vervullen om het lichaam dat ons gegeven is in een zo goed mogelijke staat te houden. Heel veel dank voor deze bijzondere dag, welke een belangrijke aanzet bij mij is geweest in bewustwording over een gezonde leefstijl.

 5. Natasha van Dijk

  Ik raak niet uitgedacht en uitgepraat, en ondertussen loop ik op blote voeten in de koude door mijn tuin te struinen. Grinnik…. Zoveel gehoord, en stukjes vallen op hun plek. Geen zweverig gedoe, maar een enthousiast en deskundig verhaal wat van de eerste minuut tot de laatste boeit en inspireert. Wat een energie neemt Birgit mee…en mooie metaforen, die mij elke keer weer houvast geven in haar verhaal: de leeuw achter de boom, wel of geen grote vriend uit de evolutie, enz..
  Ik wens ook de medische sector toe dat er een vonk overslaat, er is een wereld te winnen. Iedereen kan zelf al aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.