Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

184 thoughts on “Reacties

 1. Ilse de Beer

  Ik heb gisteren de zeer inspirerende cursus mogen volgen en heb het als een kadootje aan mezelf ervaren. Birgit heeft het talent om heel helder en goed uiteengezet de cursus van A tot Z te geven.
  Ik heb inzichten gekregen en tools om mijn leven nog bewuster te leven met de keuzes die ik heb.
  Heel erg bedankt Birgit voor deze zinvolle en leerzame dag. Je bent een heel prettige en bevlogen docente.
  Ik kom graag nog eens terug op een van je cursussen.

 2. Vivian

  Heel inspirerende dag. Birgit boeit van het begin tot het einde met heel veel passie. Geeft vele inzichten op eenvoudige wijze uitgelegd. Een aanrader!

 3. Ilse de Beer

  Vandaag heb ik de eendaagse cursus gevolgd en ik vond het een kadootje! Wat kan Birgit helder en enthousiast uiteenzetten waar het allemaal om draait. Ik heb veel inzichten gekregen en kan iedereen aanraden een keer in te schrijven op de workshop. Dank je hartelijk Birgit voor je inzet, betrokkenheid bij de mensen en duidelijke verhaal. Alles valt nu op zijn plaats.

 4. Sanne

  Salutogenese.. dat we daar niet eerder op gekomen zijn!!! Oorzaken van gezondheid, geweldig onderwerp! En wat leuk om met een hele groep de cursusdag te beleven. Super interessante onderwerpen, Super enthousiasme van Birgit, Super duidelijk en Super om na deze dag het geleerde toe te kunnen passen in het eigen leven. Een aanrader voor iedereen!!

  Groetjes Sanne

 5. Marieke

  Gister voor het eerst mogen luisteren naar Birgit Spoorenberg de cursus Salutogenese ‘oorzaken van gezondheid’. Wat een prachtig mens ben je Birgit en wat kun je vol passie en enthousiasmerend vertellen!

  Tijdens deze dag veel mogen opfrissen met betrekking tot beweging, voeding, stress, bioritme en temperaturen wat ik geleerd heb in mijn opleiding tot leefstijlcoach en toch ook weer nieuwe kansen/informatie mogen meenemen om zelf te werken aan een goede gezondheid. Ontzettend bedankt hiermee kan ik zelf weer aan de slag, maar het ook weer doorgeven aan mijn coachees welke aan hun gezondheid willen werken. Mijn dank is groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.