Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

204 gedachten over “Reacties

 1. Mirna Brekalo

  Zeer inspirerende, leerzame dag vol bruikbare tips gerelateerd o.a. aan het behouden, bijsturen en zelf regie houden van je gezondheid. Met veel passie en enthousiasme werd kennis van Birgit aan de cursisten overgedragen. Op een mooie manier combineert ze haar kennis als arts met gezonde leefstijl waarin de oorzaken van de gezondheid grondig en op een, voor iedereen, begrijpelijke manier uitgelegd worden. Het kan niet anders na zo’n cursus met gepassioneerde Birgit dan zelf op een bewustere manier aan de slag gaan met jezelf en je gezondheid. Een aanrader!!!!

 2. José Walraven

  Wederom was het weer een heerlijke en inspirerende cursusdag met een heerlijke lunch gemaakt door cursisten. Ook de locatie “De Gedeelde Weelde”in Maastricht was erg prettig om te verblijven.
  Brigit legde alles met veel passie en enthousiasme uit. Ik heb genoten en ben meteen aan de slag gegaan met een ding: “morgens opstaan en aankleden en lekker even naar buiten gaan en lekker even wandelen en een frisse neus halen en daarna ontbijten. Meer bewegen en in beweging komen!!!

 3. Wouter Nouwens

  Wat een enthousiasme, energie en diepgaande kennis! In de ‘standaard’ een daagse cursus richt Birgit zich op de niet professionals zoals ik. Ze legt voor iedereen duidelijk haar diepgaande kennis van het menselijk lichaam in samenhang met de omgeving uit. Het is te veel voor een dag, maar ze daagt je uit om er de dingen uit te halen die je zelf wil. Nergens wordt ze belerend, niets moet, alles mag, maar maak je bewust van je keuzes.
  Dat is de boodschap, die ik er uit heb gehaald. Wie wil er niet gezond leven en daarmee ziektes voorkomen, of gezond leven en daarmee ziektes genezen? Met haar opleiding en achtergrond weet Birgit uitstekend de verbanden te leggen tussen de traditionele geneeskunde en de Salutogenes.
  Ik ben net als alle andere deelnemers geboeid (niet fysiek) tot het eind gebleven en ik kijk nu al vooruit naar het uitgebreide jaartraject!

 4. Nicole van Zon

  Ik was verrast door de enthousiaste manier van kennis over gezondheid overbrengen door Birgit!
  Zelfs ontroerd door het feit dat Birgit zo gemotiveerd is om deze mooie rimpeling, in het water door een steen, groter te laten worden…
  Vanaf de eerste minuut bleef iedereen geboeid luisteren naar Birgit!

 5. Erik

  Buitengewoon inspirerende dag door de brede informatie, die toch zo helder is gepresenteerd en alle handvatten geeft om er meteen mee aan de slag te kunnen. Dankjewel Brigit !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.