Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

188 gedachten over “Reacties

 1. Marcel

  Birgit is gewoon een parel en een levend voorbeeld voor alles waar ze voor staat!
  Waarschuwing: Ze kan je leven veranderen.

 2. Judith

  De cursus is een absolute aanrader. Ik zou zeggen voor iedereen.
  Iedereen zou moeten weten hoe ons lichaam werkt in relatie tot de omgeving en wat je zelf kunt doen om (weer) gezond te worden.
  Heel erg inspirerend en helder verteld door Birgit. Echt een waardevol cadeau.
  Dank!

  Judith

  PS Ook fijn dat je kon opstaan en rondlopen tijdens de dag, dat je niet stil op je stoel hoefde te blijven zitten.

 3. Mirjam Vos

  Wat ik het meest waardeerde in de eendaagse cursus Salutogenese is de grotere samenhang die Birgit schetste tussen de verschillende aspecten die bijdragen aan gezondheid en de praktische dingen waarmee je meteen aan de gang kunt. Gezond zijn en ziek worden kwamen in een groter (tijds)perspectief te staan waarbij duidelijk werd wat de belangrijkste pijlers zijn om gezond te blijven en hoe ze onze gezondheid beïnvloeden. Dat geeft veel inzicht. Het is ook prettig dat Birgit niet dogmatisch is en je na afloop van de dag geïnspireerd en gemotiveerd bent tot gemakkelijk toepasbare aanpassingen in je leefstijl.

 4. Ellen

  Een kadootje om een cursus Salutogenese te mogen bijwonen. We stonden op de reservelijst. Heel inspirerend en eigenlijk teveel informatie voor een dag. Birgit blaakt van energie en beschikt over grote kennis, die ze vol enthousiasme weet over te brengen op haar cursisten. Ook de gezamenlijke lunch was een feestje. Nu aan de slag voor een nog gezondere levensstijl, en natuurlijk het aanprijzen van zo’n dag bij familie en vrienden.

 5. Bernie Spronk

  Dank Birgit voor jouw passie en kennis waarmee je mij en wellicht ook de andere deelnemers vandaag tijdens de cursus bewust hebt gemaakt van de mogelijkheid en het inzicht hoe meer zelf het heft in handen te nemen en te blijven werken aan een betere fysieke en mentale gezondheid. En met respect voor onze leefomgeving.
  Bernie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.