Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

188 gedachten over “Reacties

 1. Marieke Verhoef

  Het was een inspirerende dag, gevuld met heeeeel veeeel informatie….
  Birgit weet de ingewikkelde materie heel helder weer te geven, ook voor ‘de leek’. Veel nieuwe inzichten, tips en ook bevestiging.
  Ik ben heel blij, dat ik er bij kon zijn.

 2. Herbert

  Fantastische dag met veel uiterst relevante en bruikbare informatie. En daarnaast zeer onderhoudend en interessant. Birgit beschikt als zowel regulier als integratieve arts over een enorme berg kennis en ervaring kan als geen ander alles op een begrijpelijke en leuke manier overbrengen. Aanrader voor iedereen, tevens (denk ik) voor vastgelopen huisartsen!

 3. Siska

  Het was veel informatie in een dag waarover je echt na gaat denken hoe je op een goede manier dingen in je leven kunt veranderen. Brigit laat je op een andere manier kijken naar hoe je met je lijf om kunt gaan. Vooral de kleine dingetjes die je heel simpel kunt toepassen in je dagelijkse bestaan. Brigit weet met haar enthousiasme de aandacht de hele dag vast te houden. Ze heeft enorme indruk op me gemaakt en “het zaadje geplant” om zeker bewuster te worden van de werking van mijn lichaam en die goed te onderhouden maar ook al het leven op deze aarde en zeker ook de planeet zelf.

 4. Sophy-Ann

  Birgit is gedreven en enthousiast en heeft op heldere wijze een schat aan informatie gegeven waar iedereen op zijn of haar manier mee aan de slag kan. Ik ga dat in elk geval zeker doen. Hopelijk met dezelfde goede resultaten als ik al van anderen heb gehoord! En wie weet kan ik ook anderen enthousiasmeren om deze workshop te gaan volgen.

 5. Karin

  Wat een ongelofelijk boeiende en inspirerende dag was de eendaagse cursus. Ik dacht dat ik best al heel veel over gezondheid wist maar ik heb zoveel nieuwe dingen gehoord. Ik ga zeker nog een keer, alleen al om al die informatie hopelijk te kunnen onthouden. Birgit is wel het levende bewijs van wat ze vertelt, wat een energie en enthousiasme. Echt een aanrader voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.