Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

209 gedachten over “Reacties

 1. Marieke Senden

  Birgit is in staat om op twee dagdelen een overzichtelijk en goed samenhangend beeld te schetsen van oorzaken van gezondheid. Ze brengt een schat aan theoretische kennis en praktische ervaringen. Didactisch erg goed opgebouwd en gebracht op een boeiende, gepassioneerde manier. Birgit ‘walks the talk’ en is heel inspirerend. Wat zou het fijn zijn als Salutogenese als vak ingebed wordt in curricula van het voortgezet onderwijs, de studie medicijnen en in aanverwante opleidingen. Inhoudelijk maar ook concreet toegepast (lestijden, beweging, voeding, reflexen). Een basiscursus voor een ieder die meer bewust en gezond wil leven vanuit eigen regie. Een echte aanrader!

 2. JohnKoezen

  Een zeer inspirerende dag, gegeven door een zeer inspirerend mens. Ze gaat terug naar de kern van gezondheid en maakt dat op een aanschouwelijke manier duidelijk. Geschikt zowel voor de professional als voor de geïnteresseerde leek.

 3. Martha

  Een mooi en duidelijk onderbouwd verhaal over gezondheid, leefstijl, gedrag en voeding. Het geeft inzicht waardoor ik meer grip op mijn leven en gezondheid kan krijgen. Ik ga proberen om de inzichten om te zetten in concreet gedrag. Zeer leerzaam en inspirerend.

 4. Anita

  Gisteren in Haarlem de cursus gevolgd. Wat een fantastische, inspirerende dag! Birgit vertelt heel enthousiast en duidelijk haar verhaal. Dit zou iedereen moeten weten.

 5. Christine

  Een leerzame dag van een wijs en gedreven mens. Een visie die troost biedt, maar vooral kansen voor iedereen die bewust wil leven, opvoeden, delen. Dank Birgit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.