Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

218 gedachten over “Reacties

 1. Mo

  Wat een leerzame dag.. en wat een helder verhaal van Birgit. Je merkt dat ze echt weet waar ze het over heeft en over wilt hebben. En dat is maar goed ook, want Gezond-makende krachten zijn ons beste immuunsysteem en garantie voor een gezond en gelukkig leven & maatschappij! Ik voel echt Dankbaarheid voor deze dag, die Birgit draagt samen met de Beweegruimte waar we deze dag mochten verblijven.

 2. Ilse

  Ontzettende leerzame, inspirerende en gezellige dag gehad in Reek, Birgit kan het zo helder en enthousiast overbrengen, dankjewel daarvoor!

 3. jef houbrechts

  De inspiratiedag in Peer op 3 juli 2021 over Salutogenese was heel leerzaam en ook een gezellig ontmoetingsmoment met gelijkgestemden. Ik ga een impressietekst schrijven om de wijsheid van Dr. Birgit Spoorenberg te illustreren met ervaringen vanuit mijn begeleidingswerk bij personen met een psychische kwetsbaarheid (binnen vzw UilenSpiegel West-Limburg) en vanuit werken met klanken die helen tot op celniveau. “Terug naar natuurlijke wegen” en het herontdekken van “oude vrienden” waren sleutelbegrippen die blijven nazinderen… Een impressieverhaal is op komst.

 4. Caroline

  Gisteren een heel energieke Birgit ontmoet.
  Zalig, hoe zij een toch wel complexe materie op een simpele manier kan overbrengen met een aanstekelijk enthousiasme.
  Ik ben met veel inzichten naar huis gegaan.
  Dank je wel Birgit.

 5. Lieve

  het was een leerrijke dag in Peer, Birgit legde alles met begrijpbare termen uit hoe bijzonder ons lichaam, door de darmen, stress, een andere levens stijl met beweging enz. onze gezondheid kunnen onderhouden. hoe we zelf aan de slag kunnen met gezonder leven.
  Dankjewel Birgit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.