Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

231 gedachten over “Reacties

 1. Henriette Koks

  Leerzaam, herhaling van een stukje Medische Basiskennis, bewegen, gezondheid, gezonde voeding en reflectie … dat zijn de eerste woorden die bij me opkomen als ik terugdenk. Verder door het enthousiasme waarmee Birgit vertelde, heb ik me mee laten nemen in de verhalen. Dit brengt begrip over stress, stress hantering en alles wat er in je lijf speelt in tijden van “nood”. Ik zal iedereen aanraden dit te gaan volgen als ze de kans hebben. Birgit BEDANKT

 2. Roel van Nek

  Ik vond het geweldig interessant. Het heeft me van a tot z enorm geboeid en er zeker wat van opgestoken. Wordt ook op een hele fijne manier door Birgit gepresenteerd. Wil in de toekomst zeker nog eens een herhaling.

 3. Renke

  Fantastische dag!
  Enorm inspirerende spreekster, die op onderhoudende en interactieve wijze een zeer heldere uiteenzetting geeft van de salutogenese. Birgit slaagt er niet alleen in om het publiek iedere minuut geboeid te houden, ook inhoudelijk zullen er veel puzzelstukjes voor eenieder op z’n plaats vallen.
  Super aanrader!

 4. Franci

  Hoi lezer,

  Tijdens mijn reis terug naar huis kwam ik tot de conclusie dat de eendaagse cursus van vandaag, 26-8-21, onbeschrijfelijk mooi was.
  Toch doe ik een poging.

  Voor mij waren er inzichten, herkenning en puzzelstukjes die op zijn plek vielen. Zo bijzonder: confronterend maar meer dan oké.
  De ruimte waarin we vertoefden was super : uitzicht op een mooi, rustig stukje Heuvelland. Dank aan de aanwezige eigenaren.
  Een fijn gezelschap van jong tot ‘oud’.
  Last but not least : Birgit is zo enthousiast, vol expertise, gedreven, liefdevol, warm….een bijzonder mens. Dank je wel daarvoor.

  Ik ben heel trots, tevreden en dankbaar dat ik deze dag heb mogen meemaken.

  Lieve groet,

  Franci

 5. Inge

  Een dag die iedereen zou moeten mee maken! Birgit vertelt het verhaal gedreven, enthousiast en vooral ook begrijpelijk. Doordat ze ook gebruik maakt van hele praktische voorbeelden, wordt ingewikkelde informatie toegankelijk en blijft het ook hangen. Daarnaast krijg je handvatten mee die je meteen thuis kunt toepassen. Zoals de beweegkansen en alles rondom voeding. Het heeft me geïnspireerd om weer volop verder te gaan om zo gezond mogelijk te leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.