Reacties


Wat vonden anderen tot nu toe van de cursus?

Hieronder lees je reacties van mensen die al eerder hebben deelgenomen aan één van de cursussen of jaartrajecten.

Je kunt onderaan de pagina ook zelf een reactie plaatsen, zodat anderen kunnen lezen wat jij er van vond.

Linda Schurs schreef een blog over de ééndaagse cursus op haar site Gezondziekenik

231 gedachten over “Reacties

 1. Sonja Van Den Heuvel

  Hoi Birgitte,
  Ik vond het een fantastische energetische dag… wat heb jij een ontzettend fijne krachtige warme energie! Ik voel me krachtig om met een nieuwe leefstijl aan de slag te gaan… met kleine stapjes beginnen… ik ben geïnteresseerd in het jaartraject en zou daar graag meer informatie over ontvangen…
  Bedankt voor je inzet.
  Lieve groet Sonja

 2. Roel van Nek

  Ben afgelopen zaterdag voor de tweede keer geweest (opfrissen). En weer heel interessant. Het wordt op een zeer prettige en duidelijke manier gepresenteerd. Zeker de moeite waard, kan ik iedereen aanraden.

 3. harriëtte debets

  Afgelopen donderdag was ik alweer op een ééndaagse cursus in Arnhem en weer een geweldig leerzame dag met veel nieuwe informatie, die ik ga toepassen in mijn leven. Weet het nog niet zeker maar overweeg een jaartraject te gaan doen. Birgit dankjewel voor jouw inzet op deze dag.

 4. Gerrit van Leeuwen

  Ik ben geen aantekeningen maker, dus wat je aangedragen hebt moet nog rustig bezinken. De technische termen als hippocantus (?) en dergelijke vergeet ik net zo gemakkelijk als ik ze hoor. Voor mij waren de voorbeelden die je noemde(en uit de speelgoed-tas haalde) erg verduidelijkend. De goudvis is goud waard. De stress leeuw blijft me ook wel bij, evenals de rode en groene blokjes van het immuunsysteem. Ik ben nu 80 en vind mezelf best wel gezond, maar ik verwacht er toch nog best wat aan te hebben. Bedankt!

 5. harriëtte debets

  Een lange middag waar ik heel vaak aan terug denk en ook mee bezig blijf. Enkele zaken, die Birgit heeft behandeld pas ik nu al toe in het dagelijks leven. Dankjewel Birgit voor alle informatie, jouw duidelijkheid en vooral ook jouw enthousiasme. De omgeving van de kruidentuin was nog extra inspirerend.
  Alle informatie is niet blijven hangen dus ik kom graag naar nog een voorlichtingsdag, dankjewel Birgit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.